Je bent nu uitgelogd

Klik hier op terug te gaan naar de homepagina

Heb je die acties trouwens al gezien? (Onderaan de pagina of klik hier)  Ziet er goed uit hé! Klik erop voor meer informatie!

Omdat je gewoon op uitloggen klikte wil je natuurlijk gewoon uitloggen en wegwezen.. Toch? Dus… Eigenlijk lees je dit verhaal niet. Mocht je dit toch lezen. Have fun! Geniet ervan! Nou dames en heren. Wat jullie nu gaan observeren is een masterpiece. We gaan het hebben over waarom wij werken als hoe wij werken. “Waarom wordt er niet formeel gesproken?”. Grappig dat je dat vraagt. Ik wilde het er net over hebben.

1 – Het leven is al serieus zat. Laten we dit project glimlachend starten en lachend eindigen!
2 – We willen onze happiness niet bedekken met serieusheid, omdat dit het minder leuk maakt.
3 – We praten graag met je alsof we al jaren vrienden zijn. Ken je ons niet meer? Van vroeger, joh! Nee.. ? Was jij dat niet..? Oh.. Nou wij vinden van wel, en je bent nu onze vriend. Of je dat nou leuk vindt of niet!

Hey als je wilt dat we formeel met je spreken doen we dat graag hoor. You’re not ready voor onze formele kant! Goedendag mede burger. Hoe gaat het met u dezer dagen, fraai? Dezerzijds ook!

Elk project is leuk voor ons. Nieuwe leuke mensen ontmoeten en te vriend houden. Doordat wij het allemaal leuk vinden om te doen wat we doen, creeëren wij de meest wensvervullende designs voor jou. Iemand die zijn baan niet leuk vindt zal altijd zoeken naar hoe diegene het snelst van je afkomt. Al zijn wij heel snel in het opleveren van projecten vinden we het leuk blijven als er af en toe nog contact wordt gehouden. Even een ‘hallotje’ of een ‘hoe gaat het je’ vergeet ‘how’s business going?’ niet!

Soms is het moeilijk om iets uit te leggen. Soms moet je dingen gewoon meemaken om er een taste van te krijgen. Probeer ons daarom uit. Heb gewoon even een babbeltje met ons. Je kunt met ons bellen, appen, chatten. Wij zijn up to date hoor. Dat zeker!

Nog een laatste grapje: weetje wat onze eerste slogan was? “Kwalitatieve IT diensten op maat van prijs” Hahahaha. Dit kan toch niet, man. Het blijft grappig als we erover praten. Maar man-oh-man. Onze slogan nu: “Start goed. Start met Abos ICT.” Kort. Krachtig. Prachtig. Are you reading this !?!?!?

Even dit hele verhaaltje in het kort: weetje waarom wij zo goed zijn?

Omdat wij Abos ICT zijn. *drops the mic*

parks-and-recreation-mike-drop-microphone-ben-wyatt-1369417014c