Schoolwebsite voor het onderwijs

Abos ICT gelooft in onderwijs. Goed onderwijs is wat de toekomst maakt. Bij goed onderwijs hoort los van goede leerkrachten ook een goede schoolwebsite. Een schoolwebsite die eenvoudig te gebruiken is voor ouders en leerkrachten.

Waar Abos ICT ook in gelooft is dat een school zich geen zorgen hoort te maken over de kosten van haar website, maar over het opleiden van de toekomst. Daarom proberen wij zoveel mogelijk voor elke school te betekenen. Hoe? Laten we beginnen met wat wij allemaal te bieden hebben voor één vaste prijs.

Wat zeggen uw collega’s over onze service?

Goede samenwerking en snelle reactie vanuit ABOS. Fijne samenwerkingspartner voor de website.

Abos ICT verzorgt voor ons de website. Ik ben hier zeer tevreden over. Korte lijntjes, snelle service en een mooie website als gevolg! Helemaal top!

Met veel plezier werk ik al jaren samen met ABOS ICT. Deze jonge gasten zijn snel en creatief. Of het nou om kleine klusjes gaat (even een nieuwsbrief of een foto op de site) of een grote klus (website ontwerp of vacatureteksten), de mannen van ABOS maken het piekfijn in orde. Hun kennis van WordPress en hun prettige manier van werken maken mij als klant uiterst tevreden.